Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Dec 30, 2015

Marie W Schjölin möter Pernilla Alm som följer både sin dröm och sin övertygelse när hon väcker känslor genom det skriva ordet. Vilken av rollerna – bloggerska, skribent, romanförfattare eller privatperson på sociala media – identifierar sig Pernilla mest med? Och hur kom det sig att ett av hennes blogginlägg blev delat över 150.000 gånger?

2 Comments
  • almost three years ago
    Mange Andersson
    Tack för ännu ett bra avsnitt. Är kul med svenska poddar som utlandssvensk. Jag tänker nytt kring läxor efter att ha lyssnat på detta. Hälsningar från Sydafrika.
  • almost three years ago
    A-L Sandhammar
    ÄLSKAR Pernilla Alm! Hon är bara så bra. Jag är trogen lyssnare och är så glad att jag hittat denna podd. Fortsätt, Marie. Du är bäst!
Adding comments is not available at this time.