Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Jan 28, 2017

Det här avsnittet handlar om relationer. Marie W Schjölin och Anna Moore funderar kring valda och inte valda relationer här i livet och delar öppenhjärtigt med sig av sin egen unika relation. Hur blev den vald? Hur stor betydelse har förväntningarna på den andra personen i en relation och hur kan man jobba med det egna förhållningssättet?

4 Comments
 • almost two years ago
  Jessica Svedberg
  Har nyligen hittat Innerligt och är såld! Så härliga avsnitt och alltid lika intressant. Tänk att ha en så fin relation i bonusfamiljen. Jag fick inspiration att sträcka ut en hand till min mans ex nu. #detäraldrigförsent - Hälsningar Jessica
 • almost two years ago
  Lennart
  Ett fint avsnitt. Ett samtal med helt öppna sinnen och full respekt för varandra./Pappa/Bonusmorfar
 • almost two years ago
  Bonusmormor
  Oj oj oj så bra. Mascaran försvann efter en minut. Vad man önskar att fler människor finge ha en sådan relation. Tänk vad många barn skulle få det bättre. Toppen!!!!
 • almost two years ago
  Anki
  Å, vad jättefint! Min egen erfarenhet är tyvärr annorlunda med mannens ex, men jag kan också se min egen del i det nu i efterhand.
Adding comments is not available at this time.