Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Apr 25, 2016

Marie W Schjölin möter Karin Bäcklund och Heidi Wold – två grymt duktiga kommunikatörer som tillsammans just skrivit en viktig bok. Boken ska hjälpa styrelsemedlemmar till ökad förståelse för hur de sociala kanalerna fungerar, påverkar medielandskapet och driver beteenden som har betydelse bolagets verksamhet. Hur är det egentligen med den digitala kompetensen i styrelserummen? Hur förbättrar en större digital förståelse affären? Hur fick Karin och Heidi idén till boken och hur fann de varandra som författarpar?

www.socialastyrelser.se

3 Comments
 • two and a half years ago
  Sandra Andersson
  Tack för ytterligare ett bra avsnitt! Extra kul att det varit en serie avsnitt om sociala medier nu. Fortsätt med podden, Marie! Bra och tydligt budskap från Karin och Heidi!
 • two and a half years ago
  rickard b
  Jag arbetar också med kommunikation och här var det hög igenkänning! Det skulle verkligen underlätta om styrelser hade full koll på det nya medielandskapet och fick in det digitala tänket tidigt i det strategiska arbetet med planer och plattformar. / R
 • two and a half years ago
  annakarin
  Vilken viktig fråga! Jag ska direkt ta med mig insikterna till min styrelse. Tack för ännu ett bra avsnitt. Hälsar Innerligt-prenumerant.
Adding comments is not available at this time.