Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
May 25, 2016

Marie W Schjölin möter Anna Iwarsson igen, då hon kommer tillbaka och berättar om sin nya bok Plikt eller passion – finn din grej, uppföljaren till boken Omval. Det här är inte heller någon självhjälpsbok. Det är en metod för den som vill någonting mer, men inte riktigt kan komma på vad det är, eller hur man ska göra. Är det något fel på att göra sin plikt? Hur kan man lära sig känna passion? Måste plikt och passion vara varandras motsatser och hur kan man mäta passionshalten i allt man gör?

2 Comments
 • over two years ago
  J.L. Ramsay
  Det låter mycket intressant.
  Tack för bra boktips.
  -Johan
 • over two years ago
  Annelie B i London
  Tänk att jag aldrig tänkt så, att det inte behöver handla om plikt eller passion. Det kan finnas grader av båda i allt jag gör. : ) Tack till både Anna och Marie för nyvunna insikter! / hälsar Londonbo
Adding comments is not available at this time.