Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Feb 25, 2017

Hur ser våra liv med skärmar ut? Hur påverkas barn av skärmlivet? Vad visar den senaste forskningen? I det här sidekick-avsnittet möts Marie W Schjölin och Anna Moore på temat och bjuder även in sina egna barn att dela med sig av sina perspektiv. Dessutom får Anna en utmaning som hon ber dig som lyssnar om hjälp med.

2 Comments
  • a year and a half ago
    Annika Ramberg
    Vilket intressant avsnitt! Jag inser att jag bråkar på tok för mycket med mina tre barn vad gäller deras skärmvanor. Nu blir det nya tag! Tack för en bra podd! Den ger idéer, skratt, igenkänning och inspiration.
  • a year and a half ago
    Sandra Lindskog
    Hej! Anna: i din bok skulle jag vilja ha konkreta råd för anpassad kommunikation som sticker ut till olika potentiella kunder. Hur kontaktar jag leads för att sälja in mina konsulttjänster på ett personligt sätt? Och jag röstar för en riktig, fysik bok i dessa digitala tider. Kanske gammalmodigt, men jag vill hålla i boken när jag läser : ) /Sandra
Adding comments is not available at this time.