Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Jan 22, 2016

Marie W Schjölin möter Anna Iwarsson som får kalla kårar av självhjälpsböcker. Hur tar man nya tag i livet och karriären? Finns det samband mellan välmående och kontroll över sin situation? Är det skillnad på att vilja väl och göra gott? Och kan ett omval resultera i att man är kvar där man är? Ett samtal kring Annas första bok OMVAL, som inspirerar till att träna dig i din omprövningsförmåga.

www.annaiwarsson.se

3 Comments
 • two and a half years ago
  Kim
  Tack för ett bra avsnitt. Jag känner igen mig i att som ledare tyvärr tankemässigt vara oftare i framtiden än i nuet. Ska verkligen försöka medvetet styra om detta lite. Kommer köpa boken pronto.
 • two and a half years ago
  Beatrice Andersson
  Är trogen lyssnare och måste säga att det blir bara bättre och bättre! Fortsätt med podden, Marie! Så kul att som utlandssvenska få vara med på ett hörn i vad som händer hemma. Tack Anna för inspiration och ny glöd att vilja vara chefen i mitt eget liv. / Bea i UK
 • two and a half years ago
  Annika Swanström
  Vilket avsnitt och vilket härligt flöde i ert möte. Jag står inför mycket nytt just nu i livet och blev jätteinspirerad av att lyssna och ta mina omval på allvar./Annika
Adding comments is not available at this time.