Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Mar 5, 2017

Marie W Schjölin möter Eva Bernhardtson som brinner för att råda bot på språkliga och kulturella hinder som kan försvåra kommunikationen – något hon har en hel del kunskap om. Du får lyssna på en djupdykning i det enkla språket och en omvärldsspaning på obegripliga skyltar. Eva delar också med sig av sin erfarenhet av en "kroppssmäll" för att förmedla vikten av att ta kroppens signaler på allvar och lyssna på vad den vill berätta.

www.svenskastenarna.se

1 Comments
  • almost two years ago
    Susanna
    Å, vad tydligt och vilken igenkänning! Vi borde alla förenkla vårt språk oavsett målgrupp. Hälsar högstadielärare i svenska./Susanna
Adding comments is not available at this time.