Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Jan 29, 2016

Marie W Schjölin möter Ola Johansson som regelbundet reser till Lesbos i Grekland för att hjälpa människor på flykt. Vad fick Ola att efter decennier av kommersiellt arbete i sin egen designbyrå, välja att bli volontär? Hur går det till i lägret, som är flyktingarnas första kontakt med Europa? Vilka känslor och berättelser bär de på? Ola ger oss sin bild av verkligheten. En bild som inte alltid är så tydlig i våra svenska medier.

2 Comments
  • almost three years ago
    Robert Andersson
    Grymt bra avsnitt, jag är prenumerant och superglad när nya avsnitt släpps. Hoppas du fortsätter med podden, Marie. Blir alltid inspirerad och får nya tankar inom alla nya områden. Detta avsnitt gick rakt in i hjärtat och jag önskar Ola all lycka till. /Robban
  • almost three years ago
    AnnaKarin
    Det här avsnittet landar verkligen rätt i tiden. Så fint! ❤️ Hoppas fler vaknar upp och vill hjälpa. /AK
Adding comments is not available at this time.