Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2016
Jun 30, 2016

Marie W Schjölin möter Anders Tibbling, den digitala framgångsmaskinen som är önskad tillbaka av er som lyssnar. Anders svarar på era funderingar, ger viktiga tips och reder ut begreppen kring tunga frågor som: Hur avgörs ranking på Google? Köpa länkar eller inte? Kan jag tjäna pengar på en domän? Varför behövs sökoptimering och hur kan det öka min omsättning?

 www.anderstibbling.nu

Jun 15, 2016

Marie W Schjölin möter Ulrika Lingslunde som driver Häxan & Fyren och hjälper dig att kvalitetssäkra dina möten och göra mötesstrategin hållbar över tid. Varje möte ska ge effekt, annars: tänk om! Men hur kvalitetssäkrar man möten? Vad kännetecknar ett effektfullt möte? Vilka delar behöver finnas i en god möteskultur och vad kan aktivt lyssnande i möten ge?

www.hxf.se

Jun 10, 2016

Marie W Schjölin möter omvärldsanalytikern och strategen Ingela Stenson, en av Sveriges vassaste trendspanare inom mat och livsstil. Vad är mat i idag? Måste vi äta insekter i framtiden för att maten ska räcka? Vilka livsstilsförändringar kommer vara nödvändiga för hållbar miljö? Hur står det till med dagens hälsostress? Och vad prioriterar vi när vi väljer våra bostäder i framtiden?

Jun 3, 2016

Marie W Schjölin möter Alexandra Moore, civilekonomen och arkitekten SIR/MSA som driver ett koncept- och arkitektföretag som utvecklar människor, platser och lokaler. Alexandra är bron mellan ledning och designprocess. Hon synkar smart teknik och ledarskap för att utveckla människor och miljöer med ett holistiskt synsätt. Hur stor betydelse har arbetsmiljön för arbetsförmågan? Vad blir nästa trend och vilka faktorer är med stressande i en arbetsmiljö?

www.moredesign.se

1