Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: May, 2016
May 29, 2016

Marie W Schjölin möter Leif GF Stenberg – mannen som visar hur engagemang och resultat växer genom att vi tänker tillsammans. Leif har just skrivit boken Dialogens fyra rum som vänder sig till den som vill fördjupa sina samtal och möten. Hur flyttar vi bäst fokus från att tänka själva till att tänka tillsammans? Vad händer när vi medvetet delar in dialogen i fyra rum? Och hur mycket arbetar Leif själv medvetet för att utveckla sina egna dialoger och relationer?

May 25, 2016

Marie W Schjölin möter Anna Iwarsson igen, då hon kommer tillbaka och berättar om sin nya bok Plikt eller passion – finn din grej, uppföljaren till boken Omval. Det här är inte heller någon självhjälpsbok. Det är en metod för den som vill någonting mer, men inte riktigt kan komma på vad det är, eller hur man ska göra. Är det något fel på att göra sin plikt? Hur kan man lära sig känna passion? Måste plikt och passion vara varandras motsatser och hur kan man mäta passionshalten i allt man gör?

May 13, 2016

Marie W Schjölin möter Peter Paunovic som vill att alla ska få uppleva att försäljning är något fantastiskt. Varför är det nödvändigt sticka ut och vara lite kaxig när man gör affärer? Vad handlar försäljning om egentligen och varför är det så viktigt att komma till avslut? Vad kommer det sig att de egna drivkrafterna så viktiga som egen företagare och vilka är Peters drivkrafter?

www.novuskunskap.se

 

 

May 4, 2016

Marie W Schjölin möter Marta Karlqvist som leder PR-byrån Cohn&Wolfe utifrån drivkrafterna engagerad, resultatinriktad och snäll. Hon har en spännande bakgrund och har gjort allt från att stå i skoaffär, vara lärarvikare, plugga till inredningsarkitekt i Kalifornien, psykologistudier i Uppsala och internationell marknadsföring i London. Hon har haft flera roller inom marknadsföring och kommunikation på webbyrå och flygbolag och även hunnit med att vara byrå-VD i New York i flera år. Hur är det att driva en av Sveriges största PR-byråer? Hur är Martas ledarskap? Vad gör PR-kampanjen The Swedish Number så lyckad och vilken är Martas vision om framtidens PR-arbete?

www.cohnwolfeblogg.se

1