Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2016
Mar 24, 2016

Marie W Schjölin möter Carina Agdelius, före detta sjuksköterskan inom cancervården som arbetade dygnet runt. Med längtan att skapa något eget med händerna och mentalt startade hon sin nya karriär inom estetiken. Carina har en fin skönhetsfilosofi som grundas på glädje, självkänsla och livskvalitet. Det genomsyrar arbetet och kundbemötandet på de egna klinikerna som hon byggt upp. Det här är ett möte om yta, djup och entreprenörskap.

Mar 17, 2016

Marie W Schjölin möter Ulrika Nybäck – föreläsaren och Storytellingexperten som på ett inspirerande sätt kan prata om berättande, förändring och det digitala landskapet. Vad är Storytelling? Ulrika har svaren på frågor som: Hur blir berättelsen trovärdig? Hur når man fram genom bruset? Hur bygger man en fängslande berättelse? Vad ska man inte berätta om och vilka är de vanligaste misstagen i Storytelling? 

www.ulrikanyback.se

Mar 11, 2016

Marie W Schjölin möter Karin Tydén som framgångsrikt hittat sitt eget unika sätt att öppna en ny värld för sina klienter, som beskriver att det är som att uppgradera sitt operativsystem. Karin använder hypnos, hypnoterapi och transformativ coaching. Vi reder ut begreppen och sticker hål på myter. När är hypnos lämpligt? Vågar man titta Karin i ögonen eller kan hon börja hypnotisera då? Är man medveten om vad som händer när man är i hypnos? Och hur är det med kontrollen...?

 

Mar 1, 2016

Marie W Schjölin möter Johanna Bjurström – en hälsohero som gärna delar med sig. Johannas egen dröm som elitidrottare krossades i tidig ålder. Kunde det förhindrats om hon fått hjälp av någon med all den erfarenhet och kunskap hon har byggt upp idag? Johanna har arbetat fram ett helhetskoncept som hon utbildar och coachar i för ett piggare och friskare liv. Men hon tror inte på universallösningar, hennes 10 nycklar hjälper alla på individuell nivå.

1