Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2015
Nov 26, 2015

Marie W Schjölin möter Mårten Angner – användbarhetsexperten med designbakgrund, som hjälper företag att göra bättre affärer på nätet. Mårten har en nyfikenhet som ger djup insikt i vad som händer i användarna vid beslutssituationer. Han delar med sig av sina unika metoder, erfarenheter från branschen och sitt sätt att se på ledarskap.

Nov 19, 2015

Marie W Schjölin möter Marie Ryd som med hjälp av sin forskarutbildning kombinerar kunskaper om hjärnans mjukvara med att facilitera transformerande processer för såväl individer som grupper och företag. Hon är grundare och chefredaktör för tidskriften Holone, där redaktionen följer och på ett lättillgängligt vis sprider den senaste forskningen inom neuroscience.

Nov 7, 2015

I det här avsnittet får vi möta Mia Holm igen och följa med ut på hästgården i en workshop där deltagarna kommer att få använda hästarna som lärare. Kanske får de möta den där platsen av livskraft inuti sig själva...

www.thehorsecall.se

1