Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2015
Oct 14, 2015

Marie W Schjölin möter Mia Holm som arbetar med ett innovativt tillvägagångssätt inom personlig utveckling. I Mias workshops får individer och grupper möta hästar som lärare och bli speglade av deras visdom. Är du redo att möta den platsen inom dig och att vara i den kraften?

 

Oct 5, 2015

Marie W Schjölin möter ännu en gång Cornelia Eneroth, som är önskad tillbaka av lyssnarna. Denna gång handlar mötet om uppskjutandets psykologi. Vi är alla mer eller mindre benägna att förhala deadlines. Men så finns det de som ständigt skjuter upp och sätter det i system. Många gånger blir även omgivningen drabbad. Vad kan orsakerna vara och hur kan man bryta mönstret?

Oct 1, 2015

Marie W Schjölin möter Anna-Lena Ahlström som bara inte kunde göra annat än att lämna tryggheten och yrkesidentiteten för att följa sin passion till fotografering, en talang hon först inte visste att hon hade. Och det visade sig ge fina resultat. Kanske har vi alla vilande förmågor som vi ännu inte kommit underfund med?

1