Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: August, 2015
Aug 28, 2015

Marie W Schjölin möter Niklas Lindroth som efter 20 år som copywriter just debuterat som författare. Är det skillnad mellan Niklas olika roller och sätt att skriva? Och om han måste välja, blir det de köpta eller de egna orden? Niklas delar också med sig av ett tips som alla som är nyfikna på skrivandet kan prova.

Aug 21, 2015

Marie W Schjölin möter Pelle Tornell – affärsmannen som blev trollkarl. Med en unik kombination av erfarenhet från Kinneviks innersta rum, via en framgångsrik karriär som entreprenör i näringslivet och forskning i psykologiska beslutsprocesser vill ha få alla att ta bättre beslut. Lyssna på vad Pelle själv tycker är de svåraste besluten. Och hur läser han tankar och förutser andras val?

Aug 3, 2015

Marie W Schjölin möter PR- och artistcoachen Anna Moore som framgångsrikt får andra att nå sina mål. Hon berättar öppenhjärtigt om sin bakgrund och vi får dessutom, som första forum, ta del av en hemlighet.

1