Info

Innerligt – Om ledarskap, kommunikation och livet

En podd om ledarskap, kommunikation och om livet i stort. Marie W Schjölin möter gäster som kan och vill prata innerligt om ett ämne, en fråga, idé, filosofi eller eller ett tema de verkligen brinner för. Däremellan finns avsnitt där Marie möter sin sidekick Anna Moore för att prata innerligt om aktuella saker eller ge varandra utmaningar som lyssnarna också kan hänga med på. Det blir även inslag av "spaning eller aning" – riktiga djupdykningar i utvalda frågor.
RSS Feed
2017
March
February
January


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2015
Jun 26, 2015

Marie W Schjölin möter varumärkesstrategen Andreas Collin. Är det viktigt att vi upplever värdegrunden i ett varumärke? Vad skiljer verkligt framgångsrika varumärken från de som inte är det och hur kan en värdegrundsbaserad varumärkesprocess gå till?

Jun 21, 2015

Marie W Schjölin möter Louise Palmstierna som beskriver skillnaden mellan att mötas och att träffas. Hon revolterar mot Power Point-festivaler och uppmuntrar istället berättande i symboler och metaforer. Och att våga prata om det man inte hade tänkt prata om.

Jun 12, 2015

Marie W Schjölin möter tidigare PR-konsulten Mia Reynolds som för första gången berättar om utbrändheten och den fyra år långa och tuffa vägen tillbaka till ett normalt fungerande liv.

Jun 5, 2015

Marie W Schjölin möter karriärrådgivaren Astrid Gauffin för att ta reda på vad karriär är. Handlar det bara jobb eller kan det beskriva livet i stort? Varför slutar vi drömma eller ibland glömmer bort vad vi vill och vad vi kan?

1